انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد
سرخط خبرها

وزیر کشور: متروپل از مرحله بحران خارج شد| در اجرای قانون حجاب و عفاف باید با کرامت رفتار شود

  • کد خبر: ۱۱۶۸۴۱
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
وزیر کشور: متروپل از مرحله بحران خارج شد| در اجرای قانون حجاب و عفاف باید با کرامت رفتار شود
وزیر کشور گفت: متروپل از مرحله بحران خارج شده و در اختیار منطقه آزاد قرار گرفته است. آنها براساس قراردادی که بسته شده، ادامه کار را دنبال می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه نشست امروز هیات دولت، درباره آخرین وضعیت متروپل گفت: متروپل از مرحله بحران خارج شده و در اختیار منطقه آزاد قرار گرفته است. آن‌ها براساس قراردادی که بسته شده، ادامه کار را دنبال می‌کنند.

وزیر کشور درباره اجرای قانون حجاب و عفاف توضیح داد: بانوان ما و دختران ما اکثرا خود را متعهد می‌دانند. عفیف‌تر و بانجابت‌تر از زنان ایرانی در هیچ کجا سراغ نداریم و این جزو افتخارات کشور ماست.

وحیدی ادامه داد: در اجرای این قانون با کرامت باید رفتار شود که این اقدام بر همین اساس است. موارد اندکی وجود دارد که افرادی بسیار متحجرانه می‌خواهند قانون‌شکنی کنند، اما در فراجا اقدامات را با رعایت کرامت دنبال می‌کنند.

وزیر کشور در رابطه با اجرای قانون عفاف و حجاب و اظهار نظر‌های پیرامون آن، گفت: موضوع زیست عفیفانه در کشور موضوع بسیار جدی است و حتی اگر عزیزانی که ممکن است حجاب کاملی نداشته باشند و حجابشان نقص داشته باشد به نظام و اسلام وابسته و علاقمند باشند؛ اما زمانی ممکن است برخی از سر غفلت حجاب خود را رعایت نکنند که با تذکر مشفقانه، آن را اصلاح می‌کنند.  

وی افزود: در مورد افرادی که اصرار بر عدم رعایت قانون دارند فرقی نمی‌کند کجا باشد، باید ملتزم به قانون باشند. موارد بسیار اندکی پیدا می‌شود که نصایح را هم رعایت نمی‌کنند. تذکرات جدی‌تری به آن‌ها داده می‌شود که خیلی‌ها هم بعد از آن تذکرات متنبه می‌شوند و به رعایت مقررات توجه می‌کنند.  

وزیر کشور در رابطه با خفت‌گیری و امنیت عمومی به جای برخورد با حجاب تاکید کرد: این هم از وظایف نیروی انتظامی است؛ اما انجام یک وظیفه معنای آن را ندارد که وظیفه دیگری زمین بماند. نیروی انتظامی در این موارد هم قاطعانه برخورد می‌کند که نمونه آن سرقت از صندوق‌های سپرده بانک ملی بود که در کمترین فرصت ورود کردند. امنیت ما بسیار خوب است و افراد تلاش‌های مختلفی دارند که به همه آن‌ها توجه می‌کنند.

وی درباره آموزش نیرو‌های گشت ارشاد گفت: اصل برخورد با کرامت است و همین طور هم برخورد می‌شود. در برخی موارد ناجا فقط از طریق پیامک اطلاع می‌دهد و شخصی با افراد مواجه نمی‌شود. اما در موارد اندکی که به دنبال هنجارشکنی و قانون‌شکنی باید قانونی با آن‌ها برخورد داشته باشد.

وزیر کشور درباره موضوع آزادسازی سواحل گفت: موضوع آزادسازی سواحل از موارد در دستور کار ما بود که رسیدگی شد و شرایط نسبتا قابل قبولی داشتیم و باید هماهنگ شود عزیزان ما در سفر‌های تابستانی خود امکان استفاده بهتری از محیط داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->